Laatste nieuws

Presentatie 'De Werkplaats'

08-07-2024 Lees meer..

Zomervakantie!

08-07-2024 Lees meer..
Meer nieuws

De week van de hoogbegaafdheid

12-03-2024

Het gesprek aangaan over hoogbegaafdheid. Hiervoor is  sinds deze week de kaartenset Hoe ben je hoogbegaafd?  op de markt. Deze set is ontwikkeld naar aanleiding van een make-a-thonsessie, die Stichting Hoogbegaafd! in januari 2023 georganiseerd heeft. Met deze kaartenset kan men in de omgeving het gesprek aangaan over hoogbegaafdheid, over het snelle brein, om meer inzicht en begrip te krijgen bij wat hoogbegaafdheid is. Waarin zijn de jongeren wel en niet anders? Welke alledaagse dingen helpen ze? Wat is een talent en hoe heeft de jongere daar profijt van? 

De kaartenset is gratis te downloaden en gebruiken via deze link: https://stichtinghoogbegaafd.nl/kaartenset/

Als je de kaartenset gebruikt, deelt of ernaar verwijst wordt het gewaardeerd dat je de stichting Hoogbegaafd! erbij vermeldt. Knip de kaarten zelf uit. Veel plezier!