Laatste nieuws

Save the date: PO-VO Ontmoeting "Stop...en door"

12-06-2024 Lees meer..

Save the date: Presentatie 'Maatwerk bij begaafdheid, wat mag en kan?'

11-06-2024 Lees meer..
Meer nieuws

Zelfkennis en Lichaamsbewustwording

06-03-2023

Workshop de lessenreeks Zelfkennis en Lichaamsbewustwording; 28 februari jl.

“Veel energie van de workshop gekregen en praktisch toepasbaar”, zo gaf een deelnemer de workshop weer na afloop van de middag. Dit is precies wat Nathalie Jans en Bernadet Putto de deelnemers wilden meegeven tijdens de middag voor de Academie. Veel laten ervaren en dit steeds koppelen aan de theorie, met welke reden dit geoefend wordt en wat de transfer is naar de praktijk van alledag: het leven van de leerling in de school. Het meegeven van inzichten ten aanzien van de zelfkennis en wat het lichaam aangeeft. Meer kennis en grip hierop maakt dat de leerling in staat is keuzes te maken en te begrijpen hoe het gaat.

Een pakket bestaande uit de docentenhandleiding en een werkmap kost binnen het SWV slechts 25 euro; buiten het SWV kost het pakker 50 euro. Dit is om de gemaakte drukkosten te dekken.
Interesse in de reeks? Mail naar lessenreeks@swvslingeberkel.nl