Laatste nieuws

Save the date: PO-VO Ontmoeting "Stop...en door"

12-06-2024 Lees meer..

Save the date: Presentatie 'Maatwerk bij begaafdheid, wat mag en kan?'

11-06-2024 Lees meer..
Meer nieuws

PO-VO talentontwikkeling

31-10-2022

Studiemiddag doorgaande lijn

Ontmoeten, Verbinden, Delen

Dinsdagmiddag 6 september jl. was er de studiemiddag, georganiseerd door de werkgroep Talent van de gezamenlijke samenwerkingsverbanden PO en VO van deze regio: SWV Oost-Achterhoek en SWV Slinge-Berkel.
Naast het verbinden, ontmoeten en delen middels verschillende workshops heeft de werkgroep zich ook als opdracht gesteld opbrengsten te verzamelen: wat leeft er in deze regio; waar ligt voor de werkgroep een duidelijke opdracht om mee aan de slag te gaan?
Deze eerste studiemiddag was qua belangstelling  een succes: ruim 160 deelnemers.
Dit smaakt naar meer. Er zijn plannen dit structureel terug te laten komen, bijvoorbeeld eens per twee jaar.

Heel blij zijn we met alle opbrengsten na afloop van de workshops. Deze opbrengsten hebben we bekeken en geconstateerd dat er 5 hoofdcategorieën zijn rond het thema van de Doorgaande Lijn PO-VO Talentontwikkeling

  • Vaardigheden
  • Doorgaande lijn
  • Contacten met andere swv’s/ppj en gemeentes
  • Scholing/training
  • Overdracht

We houden jullie op de hoogte!

De werkgroep: Ginny Roeloffzen (GKC, VO), Marloes Meulenbeek (Schaersvoorde, VO) Karin Weijers (Paraat, PO), Karin Elburg (SOPOW, PO), Agnes Spijkerman (Delta, PO), Femke Bomers (Accent, PO), Esther Teunissen (Preventieplatform), Jeroen Bloemenkamp (SWV OA, PO), Bernadet Putto (SWV S-B, Marianum, VO)