Laatste nieuws

Save the date: PO-VO Ontmoeting "Stop...en door"

12-06-2024 Lees meer..

Save the date: Presentatie 'Maatwerk bij begaafdheid, wat mag en kan?'

11-06-2024 Lees meer..
Meer nieuws

PO-VO talentontwikkeling studiemiddag doorgaande lijn

19-09-2022
Ontmoeten, Verbinden, Delen

Dinsdagmiddag 6 september jl. was het zover; de gezamenlijke studiemiddag van de samenwerkingsverbanden (PO) Oost-Achterhoek en (VO) Slinge-Berkel.
Wat was het een geweldig mooie opkomst en prachtig te zien hoe er gelijk werd verbonden; volop werd er met elkaar gesproken.

Na ontvangst met koffie en lekkers heetten de beide directeuren van de samenwerkingsverbanden iedereen welkom om vervolgens het woord te geven aan de key-note spreker: Iris de Witte. Zij nam ons mee in een inspirerend persoonlijk verhaal, die bij velen binnenkwam.

De workshops

‘Gezamenlijke projecten, jonge leerlingen, begaafd onderwijs voor iedereen, diep denken, groot voelen, ontwikkeling van de executieve functies, de onderwijsbehoeften in de warme overdracht’. Stuk voor stuk onderdelen die zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs aangaan. De sprekers wisten op inspirerende wijze alle aanwezigen hierin mee te nemen en ook te komen tot een stuk opbrengst. Waar kan het PO en VO mee aan de gang, waar kan men elkaar nog beter vinden?

De werkgroep talentontwikkeling bedankt iedereen hartelijk voor zijn/haar aanwezigheid en bijdrage. Hoe fijn is het te merken dat de vellen vol hingen met post-its. De werkgroep gaat hiermee verder en zal middels nieuwsbrieven info delen.