Laatste nieuws

Let's Meat 5 april 2024

18-03-2024 Lees meer..

Ouderklankbordgroep

18-03-2024 Lees meer..
Meer nieuws

Peers activiteit POVO Let’s Meet

01-03-2024

Een heerlijk soepje, lekkere pasta en als knallende afsluiter een heerlijke appelflap.
Zie hier het menu van de peergroup Let’s Meet van vrijdag 23 februari jl. bij mooie locatie Den Angang te Winterswijk. Twaalf enthousiaste jongeren vanuit de bovenbouw PO en onderbouw VO stroopten hun mouwen op en gingen aan de slag: snijden, wassen, bakken, koken, samenwerken en tafel dekken.

Alle gangen waren heerlijk en aan tafel was het heel gezellig. Er werd over van alles gekletst. De twaalf kanjers zorgden er ook voor dat alles weer netjes werd afgewassen en schoongemaakt. Rond 20 uur ’s avonds ging een ieder weer huiswaarts.
De volgende Let’s Meet staat gepland voor vrijdagmiddag 5 april. Aanmeldmogelijkheid volgt binnenkort.