Laatste nieuws

Peers activiteit POVO Let’s Meet

01-03-2024 Lees meer..

Workshop Positieve Psychologie

01-03-2024 Lees meer..
Meer nieuws

De Academie: workshop Talent

24-01-2023

Donderdagmiddag 19 januari werd de academie zeer gastvrij ontvangen bij MaxX praktijkonderwijs in Neede.
Jolanda Vogel en Lotte Kraaijenzank (beiden werkzaam bij MaxX) vertelden de deelnemers over Talent: Wat heb je nodig om talent te ontdekken? Wat speelt er dan aan gedrag? Wat kan het IJsbergmodel hierin aan duidelijkheid bieden?

Iedereen heeft talent en dit bij de leerlingen naar boven krijgen brengt veel. In een boeiende mix van theorie en werkvormen werden de deelnemers meegenomen in dit thema. Inzet van eigen vaardigheden maakt dat het aanwezige talent aan de oppervlakte kan komen.

Met een goed gevulde rugzak richting eigen scholen gingen de deelnemers aan het eind van de middag naar huis.