Laatste nieuws

Peers activiteit POVO Let’s Meet

01-03-2024 Lees meer..

Workshop Positieve Psychologie

01-03-2024 Lees meer..
Meer nieuws

Luidruchtig trommelen

04-04-2022

Activiteit van the Backcorner!

Maandag 21 maart 2022 was er vanuit het samenwerkingsverband een bijeenkomst van ‘the Backcorner’. Dit is een project waarbij leerlingen uit de bovenbouw van diverse VO-scholen (Assink Lyceum, Staring College, Schaersvoorde, het Gerrit Komrij College en het Marianum) uit de regio samenkomen. Het gaat om begaafde leerlingen die wat meer in contact willen komen met andere leeftijdgenoten.

De bijeenkomst was dit keer op het Gerrit Komrij College. In de theaterzaal werd een trommelworkshop gegeven door Han Mali (drummer van Boh Foi Toch). Het was een erg gezellige en luidruchtige workshop. Helaas waren er weinig leerlingen, omdat veel scholen met een toetsweek hadden. Daarom hebben ook enkele begeleiders een instrument gepakt en lekker mee getrommeld.

https://www.youtube.com/watch?v=JGt7RXAH0wo