Laatste nieuws

Let's Meat!

30-01-2024 Lees meer..

Een NT2-leerling in de les

25-01-2024 Lees meer..
Meer nieuws

ANDERS LEREN VO

28-03-2022

ANDERS LEREN VO ontwikkelen materialen om leerlingen die visueel zijn ingesteld en handelend leren te kunnen helpen. Deze leerlingen hebben baat bij een top-down benadering en lopen vast op een talige en/of auditieve instructie. Veel van de VO-leerlingen kunnenĀ  hier mee geholpen worden!

In het talenpakket worden de vier meest voorkomende talen aangeboden die in het VO onderwezen worden: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Verschillende onderdelen van deze talen worden behandeld, waaronder werkwoordspelling, grammatica, klokkijken en woorden leren. Het pakket bestaat uit instructiemateriaal en oefenmateriaal. Je kunt er direct mee aan de slag!

Met de materialen van ANDERS LEREN VO heb je echt iets waardevols in handen. Alle lesmaterialen sluiten aan op de kerndoelen en zijn methode-onafhankelijk inzetbaar. De materialen zijn qua inhoud, organisatie, didactiek en vormgeving afgestemd op de specifieke onderwijsniveaus. Differentiƫren is daardoor geen probleem. De methode biedt naast instructiemateriaal voor de begeleider ook oefenmateriaal voor de leerling. Je kunt direct aan de slag!

De eerste trainingen om met het materiaal van het talenpakket te leren werken starten half mei 2022; je kunt ook in september of november starten. Alle informatie over deze methode vind je op hun website: www.anderslerenvo.nl