Laatste nieuws

Let's Meat!

30-01-2024 Lees meer..

Een NT2-leerling in de les

25-01-2024 Lees meer..
Meer nieuws

Help, Puberproblemen

16-02-2022
Een helder en makkelijk te lezen boek die je meeneemt in de wereld van het opvoeden in zes heldere stappen!

‘Opvoeden gaat niet over je kind, maar over jou’; met deze prikkelende zin opent Janneke ter Bille haar site waarin ze haar boek weergeeft. Het boek gaat over hoe je de relatie met een puber kunt verbeteren. ‘Goed kijken naar jezelf hoort er dan bij’, stelt Janneke; ‘Het begint met bewustwording en de keuzes die je hebt om te reageren en te handelen’. Janneke stelt dat hoe je als opvoeder het probleem bekijkt en erop reageert, zal bepalen of je je puber van je afduwt of naar je toetrekt.

Naast het schrijven van dit boek is Janneke werkzaam als ambulant begeleider binnen het samenwerkingsverband Slinge-Berkel. Met haar collega ambulant begeleiders cluster 3 en 4 verzorgt zij ondersteuning op de verschillende VO-scholen.
De expertise die de begeleiders hebben maakt dat ze een belangrijke factor zijn in de scholen op het gebied van de zorg.