Laatste nieuws

Peers activiteit POVO Let’s Meet

01-03-2024 Lees meer..

Workshop Positieve Psychologie

01-03-2024 Lees meer..
Meer nieuws

Week van de Hoogbegaafdheid

27-11-2023

Jaarlijks is er een week van de Hoogbegaafdheid. De bedoeling van die week is kennis van hoogbegaafdheid te verspreiden en misvattingen weg te nemen. Want hoogbegaafdheid is een woord dat niet bij iedereen positieve gedachten oproept. Mede hierdoor kunnen hoogbegaafden niet altijd en overal zichzelf zijn en hun talenten optimaal inzetten. En dat is enorm jammer, want hoogbegaafden hebben de maatschappij veel te bieden. Daarom dus deze week met een positieve insteek.
Het SWV wil niet zomaar aan deze week voorbij gaan en organiseert daarom op dinsdag 12 maart een middag voor een ieder die hier nieuwsgierig naar is.