Laatste nieuws

Peers activiteit POVO Let’s Meet

01-03-2024 Lees meer..

Workshop Positieve Psychologie

01-03-2024 Lees meer..
Meer nieuws

Boekpresentatie lessenreeks ‘Vergroten Zelfkennis en Lichaamsbewustzijn’

28-11-2022

Dinsdagmiddag 22 november jl. was het zo ver.
De hal van het Samenwerkingsverband vulde zich met mensen uit het onderwijs: VO, PO, VSO. Wat een geweldig gezicht. Na een inleidend praatje door directeur Arnold Maarse vertelden Nathalie Jans en Bernadet Putto over hun lessenreeks.

Niet alleen vertellend: de aanwezigen werden ook uitgenodigd actief mee te doen met enkele voorbeelden uit de reeks.Helaas kon docent Rianne van Grootheest (schrijver van het hoofdstuk over Veerkracht) er niet bij zijn door activiteiten op haar eigen school, het Assink Lyceum.

Aansluitend op de presentatie  vertelden Joyce Walta en Lynn Zweers over hoe zij de reeks inzetten in alle klassen op hun school VSO de Isselborgh. Ouders en mentoren nemen ze mee in hun ervaringen. Boeiend was het te horen wat de bevindingen zijn.

Het eerste exemplaar werd vervolgens uitgereikt aan Ton Edelbroek, oud-directeur van het samenwerkingsverband.
Na afloop van het officiële gedeelte werd er nog een poos gezellig nagepraat.

Ook nieuwsgierig geworden naar de lessenreeks? Neem dan contact op via lessenreeks@swvslingeberkel.nl